foto

Iwona Bielska

  • nar. 7.9.1952 (68 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jmenuju se Sára
Polityka
2018 Klér
Mory Vratislavi
Tvář
2017 Umění milování
2016 No Panic, With a Hint of Hysteria
2015 Discopolo
Vábení sirén
Zrnko pravdy
2014 U strážnýho anděla
2013 Všechny Matyášovy ženy
Walesa: člověk naděje
2012 Scinki
2011 Uwikłanie
2010 Křtiny
Śniadanie do łóżka
2004 Atrakcyjny pozna panią...
Svatba
2003 Konec prázdnin
2000 Bajland
Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 4 w 1
Jak narkotyk
1997 Musisz życ
1996 Tatort - Die Reise in den Tod (TV film)
1995 Plukovník Kwiatkowski
1990 Hochzeitsgäste
1989 Co lubia tygrysy
1988 Na stříbrném glóbu
1985 Dolina szczescia
Mechtanie sam az
1984 Grzechy dziecinstwa
1983 Pogotowie przyjedzie (TV film)
Vlčice
1981 Okno
Ród Gasieniców (TV film)
V sebeobraně
1980 Noční tíseň
1979 Próba ognia i wody
1978 Znaki Zodiaku

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Zbrodnia (E02)
Przemiana (E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gdzie nasz dom? (S20E06)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Robi się gorąco (S04E06)
2015 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Szansa (E25)
Być jak Gabrysia Trzaskalska (E24)
další epizody (16)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (25)
2009 Niania (TV seriál)
Wielki finał, cz. 2 (S09E07)
Zemsta Janiny (S08E18)
2008 Niania (TV seriál)
Konrad na zakręcie (S07E06)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Niedokończone rozmowy (S02E04)
Niania (TV seriál)
Piąty mąż Janiny (S05E13)
Majowe niesnaski (S04E03)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 4 (S02E04)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky