foto

Joshua Peace

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nepřítel
Pacific Rim - Útok na Zemi
2011 Unlucky
2010 Red
Ďábel
2009 Grey Gardens (TV film)
Survival of the Dead
The Good Times Are Killing Me (TV film)
You Might as Well Live
2007 Do Not Bend
Lars a jeho vážná známost
The Canadian Shield
2006 Living Death
Strážce
2005 Past (TV film)
The Waldo Cumberbund Story
2004 Kostka 0
2002 The Brady Bunch in the White House (TV film)
2001 One of Them
Vražda v čínské čtvrti
Ztracené ideály (TV film)
2000 Malá mořská víla (TV film)
Washed Up
1999 Dear America: Dreams in the Golden Country (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)
1998 Beefcake
Big Hit

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Free Fall (S02E13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Saving Hope (TV seriál)
43 Minutes (S02E14)
2013 Policajt (TV seriál)
Irský gentelman (S02E10)
Pochop chybující (S02E09)
Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Bubble (S04E05)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Wingin' It (TV seriál)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Undergrads (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Příběh lásky (S01E15)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace