foto

Felicia Shulman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lemonade
2017 Brad's Status
2016 Mobile Etoile
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
2012 Terapie strachu (TV film)
2010 Piché: entre ciel et terre
2009 Obludárium (TV film)
2008 Dívka a pes (TV film)
Táta za všechny peníze
Who Is KK Downey?
2006 Hrátky s nebezpečím (TV film)
Myšlenky na vraždu (TV film)
Žij rychle! (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
2002 Spasitel (TV film)
2001 Bláznivá svatba
Ztracená
2000 Varianova válka (TV film)
1998 Bastard
1997 Hemoglobin
1996 Sama na lásku (TV film)
1993 The Myth of the Male Orgasm
1990 Šepoty
1989 Pojídač hadů 2: Msta
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
1975 Červi

TV seriály

2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (TV seriál)
2016 Quantico (TV seriál)
Turn (S01E15)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Mauvais Karma (TV seriál)
2004 Hvězdné hádky (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2002 Daft Planet (TV seriál)
2001 Vampire High (TV seriál)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tempus Fugit (S04E17)
1996 My Hometown (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace