foto

Bruno Paviot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yves
2018 Le Retour du héros
Les Affamés
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
Nos bébés ont une histoire (TV film)
Un jour mon prince
2015 Graziella
2014 La clinique du docteur Blanche (TV film)
2013 Chambre noire (TV film)
Obětní beránek
Šmoulové 2
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Cloclo
Kapitál
La Mer à boire
Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV film)
2011 Goldman (TV film)
Kuře na švestkách
Nos résistances
Été des Lip, L' (TV film)
2009 Coco Chanel
Folie douce (TV film)
Ráj na západě
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
Krevní pouta
2003 Par amour
Quelques jours entre nous (TV film)
2002 Froid comme l'été (TV film)
2001 Nous deux
1998 Chacun pour soi
1997 Le Déménagement

TV seriály

2018 Nu (TV seriál)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S02E08)
Kapitola sedmá (S02E07)
Kapitola šestá (S02E06)
další epizody (7)
Au service de la France (TV seriál)
Code étendu en Algérie (S02E12)
Non mort de la taupe Porte (S02E11)
C'est beau la Pologne (S02E10)
další epizody (12)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Manipulations (S03E04)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Au Service de ma France (S01E12)
Le Plan Quinquennal (S01E11)
Le Code Taupe (S01E10)
další epizody (12)
Peplum (TV seriál)
2014 X-odus (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Na seznamu (S05E04)
2013 Détectives (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Une petite zone de turbulences (S06E03)
Mamie blues ! (S06E02)
2012 Workingirls (TV seriál)
Le Label (S01E02)
2011 Úžasná rodina (TV seriál)
Vive la crise ! (S09E01)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Policajti (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace