foto

Carlos Diaz

  • nar. 21.7.1970 (48 let)
    Santiago, Chile
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Elijah the Prophet
2010 Repo Men
Saw 3D
The Untitled Work of Paul Shepard
Ďáblova slza (TV film)
2008 Toronto Stories
2005 Bezva prachy (TV film)
Čtyři bratři
2004 Evel Knievel (TV film)
Hustle (TV film)
2003 Střílejte na Francouze!
2002 John Q.
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
Nejvyšší boss (TV film)
Oběšenec (TV film)
2000 The Uncles

TV seriály

2014 Fargo (TV seriál)
Eating the Blame (S01E04)
Orphan Black (TV seriál)
Nature Under Constraint and Vexed (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Dobrá rána (S03E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Shromáždění vynálezců (S05E09)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
2009 Connor Undercover (TV seriál)
Cra$h & Burn (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Line (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
The Accuser (TV seriál)
The Seventh Portal (TV seriál)
1999 Avengers (TV seriál)

Dokumentární

2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace