foto

Roger Craig Smith

  • nar. 11.8.1975 (45 let)
    Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ben 10 vs. the Universe: The Movie (TV film)
Superman: Red Son
The Phantom Stranger
2019 Marvel Rising: Chasing Ghosts (TV film)
2018 LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther - Trouble in Wakanda
2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
Ginger & Snapper
2015 Everstar (TV film)
Marvel Superhrdinové - Avengers: Sjednocení! (TV film)
Monkey King: Hero Is Back
Regular Show: The Movie (TV film)
Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
Všemocný Batman: Zvířecí instinkty
2014 Iron Man and Captain America: Heroes United
Manly (TV film)
2013 Letadla
Marvel Superhrdinové (TV film)
2012 Hurá do pravěku!
Raubíř Ralf
2011 Assassin's Creed: Embers
2010 Assassin's Creed: Ascendance
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Zvonilka a ztracený poklad
2008 Resident Evil: Rozklad
2007 Kouzelné pohádky o princeznách

TV seriály

2020 Jurský svět: Křídový kemp (TV seriál)
Konečná stanice (S01E08)
Poslední den v kempu (S01E07)
The Fungies (TV seriál)
A Man and His Mustache (E05)
The Owl House (TV seriál)
A Lying Witch and a Warden (E01)
Marvel: Spider-Man (TV seriál)
Vengeance of Venom (S03E03)
2019 LEGO City Dobrodružství (TV seriál)
Love, Death & Robots (TV seriál)
Ice Age (S01E16)
The Rocketeer (TV seriál)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Skunked/Axin' Saxon (S01E29)
Park Pandemonium/Cricket's Biscuits (S01E28)
Night Bill/Cheap Snake (S01E23)
Herveyho děvčata – napořád! (TV seriál)
A Butter Tomorrow / Days of Future Presents (S03E13)
The Future Is Frufru / Harverado (S03E12)
A Tale of Three Kiddies / Austland City Limits (S03E11)
další epizody (13)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
House of M (S05E23)
Atlantis Attacks (S05E22)
Widowmaker (S05E21)
další epizody (10)
2018 Aggressive Retsuko (TV seriál)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Big Deal/Forbidden Feline (S01E20)
Family Legacy/Paint Misbehavin' (S01E13)
Welcome Home/Raccooned (S01E08)
další epizody (4)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
The Last Avenger (S05E13)
Descent of the Shadow (S05E12)
The Lost Temple (S05E11)
další epizody (24)
2017 Billy Dilley's Super-Duper Subterranean Summer (TV seriál)
Unikitty! (TV seriál)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
New Year's Resolution (S04E14)
The Return (S04E13)
Under the Spell of the Enchantress (S04E12)
další epizody (18)
2016 Apple & Onion (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
The Stayover (S01E03)
Escape from Monster Island (S01E01)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
World War Hulk (S03E22)
Building the Perfect Weapon (S03E21)
U-Foes (S03E20)
další epizody (22)
2015 Batman Unlimited (TV seriál)
Be Cool, Scooby-Doo! (TV seriál)
Critical Role (TV seriál)
Future-Worm! (TV seriál)
If You Give a Mouse a Cookie (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
The Stinky & Dirty Show (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Avengers World (S02E26)
New Frontiers (S02E25)
Avengers Underground (S02E24)
další epizody (19)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
Avengers - Sjednocení (TV seriál)
The Age of Tony Stark (S02E07)
Nighthawk (S02E06)
Beneath the Surface (S02E05)
další epizody (18)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Planet Doom (S01E15)
Hulk's Day Out (S01E14)
In Deep (S01E13)
další epizody (15)
Clarence (TV seriál)
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Out There (TV seriál)
Strejda děda (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál) - herec, a.z.
Robotomy (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Normálka (TV seriál)
2008 Wolverine a X-meni (TV seriál)
2007 Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 World of Dance (TV pořad)
2011 Kuchyňské metamorfózy (TV pořad)
Pokojové metamorfózy (TV pořad)
2009 Bytové metamorfózy (TV pořad)
2008 Dvorní metamorfózy (TV pořad)
2007 Jak si vybrat správné šaty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky