Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Smok 

všechny recenze uživatele

Druhé stretnutie s Disneyho Tinker Bell na DVD a znovu nadpriemerné, hlavne svojou jemnou a detailnou animáciou. Absolútne nenásilná rozprávočka s kopou lesných zvieratiek a pekným príbehom. Aj keď sa mi Zvonilka skôr zdá určená viac pre dievčenské publikum, raz ju zvládnu odsledovať aj mladší školáci, ale tí si už potom budú asi pýtať skôr niečo od Marvelov. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší než první díl u kterého byla animace dost průměrná ale tady je velká změna, ne jen že se animace zlepšila ale taky dokonce aji to změnilo postavy a příběh k lepšímů, sice ve filmu jsou jen dvě akční scény které jsou sice o něco lepší ale co tomu příběhu hodně pomáhá že se stále něco děje zajímavého a to je právě v magii, jinak hondotím: Animace 9/10 Postavy 7/10 Příběh 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 7/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Obdobia sa menia a svet sa podivil, celé veky rozvíja sa kúzlo našich víl, však pod jesennou oblohou zmien najväčších tkvie jas, záhady sa odkryjú, keď príde žatvy čas, tento rok než modrý mesiac vyjde ospalý, to čo bolo stratené, hneď svitom odhalí." Týmito teplými slovami začína animovaný snímok "Cililing a stratený poklad", ktorý v roku 2009 vyprodukovala spoločnosť Walt Disney Studios. No a už letia víly, zvieratká veselo skotačia, už sa spieva a ja si hovorím, že som stupil do poriadne presladeného hovna. Toto veru nebude nič pre starého punk rockera odkojeného na horrorových filmoch. Nie som ani náhodou cieľovou diváckou skupinou tohto výtvoru, ktorý je vhodný akurát tak pre malé dievčatká v predškolskom veku. Ja tomu môžem pri všetkej dobrej vôli prideliť len jednu hviezdičku za profesionálne vypracované animácie. * ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

V rámci pohádek pro děti určitě nadprůměr. Animace sice nijak neoslní, ale taky neurazí, je to krásně barevné, zábavných scének s různými zvířátky (světluška je super) a udělátky je dost a příběh je celkem zajímavý. Nečekejte moderní akční animák, ale spíše klasickou klidnou pohádku a budete spokojeni, tedy, hlavně vaše děti. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdně umluven čtyřletou neteří pouštím náhodný díl Tinker Bell. A ještě s dabingem. Přestože byl můj přístup skrz na skrz skeptický, jsem nakonec příjemně překvapen. Po trochu pomalejším začátku, kdy jsem škodolibě čekal, až se něco pokazí, to začne svížně odsýpat. Dobrodružná stránka je opravdu dobrodružná a překvapivě občas i překvapivá. Sem tam problikne dobrý vtípek. Nikdo nemůže přehlédnout, že to je hlavně pro holky, roztomilostí se tu sype více než kouzelným prachem, ale ani já jsem se rozhodně nenudil. Musím pochválit i výborný soundtrack a tím nemyslím typické Disneyho zpívánky. Pokud jste v podobné pozici jako já, nebraňte se příliš Zvonilce, dá se to v pohodě přežit a hrozí, že se budete dokonce slušně bavit. // 70% ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama