foto

Ján Géc

  • nar. 29.5.1929
    Bernolákovo, Slovensko, Československo
  • zem. 27.4.1996 (66 let)
    Bernolákovo, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Psí život (TV film)
1993 Profesor Bernhardi (TV film)
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)
1990 Útrapy z rozumu (TV film)
Šípková Růženka
1988 Portrét Doriana Graya (TV film)
1987 Henrich IV. (divadelní záznam)
Komtúrové kroky (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Rozlúčka s Máriou (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Sokovia (TV film)
Čarbák (TV film)
1985 Fontána pre Zuzanu
Ján Literát (TV film)
1984 Heloisa a Abelard (TV film)
Oko za oko (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1982 Doktor Bencúr (TV film)
Krkavci (TV film)
Vlci (TV film)
1981 Konôpka (TV film)
Mizantrop (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Pes pána generála (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
Prelom (TV film)
Veselé panie z Windsoru (TV film)
1979 Nový život (divadelní záznam)
Svadba Arneho Jurgu (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
Smoliari
Viťúzi (divadelní záznam)
Zbojníci (TV film)
1977 Bludička
Preloženie (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Rozdelení
Zenovo vedomie (TV film)
Červené víno (TV film)
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Pacho, hybský zbojník
Posledný prípad advokáta Saint Ponsa (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
Život na úteku
1974 Jaríkovský kostol (TV film)
Leto, ktoré nedozrelo (TV film)
Stávka o kapra (TV film)
Tajný agent (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Deň slnovratu
Dynamit (TV film)
Javorová fujarka (TV film)
Prípad krásnej nerestnice
1972 Divá kačka (TV film)
Letokruhy
Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
Červené víno (TV film)
Človek na moste
1971 Dosť dobrí chlapi
Klinko a Kompit kráľ (TV film)
Kocúrkovo (TV film)
1970 Mladosť Tomáša Edisona (TV film)
Naši pred bránami
1969 Moderato cantabile (TV film)
Volpone (TV film)
1968 Knieža liptovské (TV film)
Tři dcery
1967 Hernani (TV film)
Pasca (TV film)
Svätý experiment (TV film)
1966 Jeden deň pre starú paniu
Panna zázračnica
Siedmy kontinent
1965 Kde leží naša bieda (TV film)
1964 Smoliarka (TV film)
Sám vojak v poli (TV film)
1963 Geľo Sebechlebský (TV film)
Proces o oslí tieň (TV film)
1962 Kolegovia (TV film)

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
1982 Život bez konca (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Lastovičky (E03)
další epizody (5)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
V tieni vlkov (TV seriál)
Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Vrah si ty (E03)
1969 Dobšinského rozprávky (TV seriál)

Dokumentární

1972 Svedectvo (TV film)
1966 Spravodliví (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace