foto

Jeremy Holm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Twelve
2018 The Ranger
Unintended
2017 Finding Her
2014 Soudce

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
1st Civ Div (E06)
2018 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 73 (S06E08)
Chapter 72 (S06E07)
Chapter 71 (S06E06)
další epizody (8)
2017 Mr. Robot (TV seriál)
eps3.1_undo.gz (S03E02)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 64 (S05E12)
Chapter 63 (S05E11)
Chapter 62 (S05E10)
další epizody (6)
2016 Mr. Robot (TV seriál)
eps2.9_pyth0n_pt1.p7z (S02E11)
eps2.8_h1dden_pr0cess.axx (S02E10)
eps2.7_init5.fve (S02E09)
další epizody (8)
Všemocný (TV seriál)
Nepořádek (E19)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 51 (S04E12)
Chapter 44 (S04E05)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Solomon (No. 32) (S03E17)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.0_hellofriend.mov (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 38 (S03E12)
Chapter 29 (S03E03)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 19 (S02E06)
další epizody (6)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
Vzpomínky (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E09)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2009 Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace