foto

Jeremy Holm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Finding Her
Silo
Twelve
2018 The Ranger
Unintended
2014 Soudce

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Is Satirized and Doesn't Like It (S04E04)
2019 The Code (TV seriál)
1st Civ Div (E06)
Paní ministryně (TV seriál)
Carpe Diem (S06E09)
2018 Domek z karet (TV seriál)
73. kapitola (S06E08)
72. kapitola (S06E07)
71. kapitola (S06E06)
další epizody (8)
2017 Mr. Robot (TV seriál)
eps3.1_undo.gz (S03E02)
Domek z karet (TV seriál)
64. kapitola (S05E12)
63. kapitola (S05E11)
62. kapitola (S05E10)
další epizody (6)
2016 Mr. Robot (TV seriál)
eps2.9_pyth0n_pt1.p7z (S02E11)
eps2.8_h1dden_pr0cess.axx (S02E10)
eps2.7_init5.fve (S02E09)
další epizody (8)
Všemocný (TV seriál)
Nepořádek (E19)
Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
44. kapitola (S04E05)
Černá listina (TV seriál)
Pan Solomon (č. 32) (S03E17)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.0_hellofriend.mov (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
38. kapitola (S03E12)
29. kapitola (S03E03)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
19. kapitola (S02E06)
další epizody (6)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
Vzpomínky (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E09)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2009 Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky