foto

Nick Owenford

  • nar. 13.12.1968 (51 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 355
2018 Johnny English znovu zasahuje
2017 You, Me and Him

TV seriály

2020 Rodiče (TV seriál)
No Dad (E05)
2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Outrageous Fortune (S02E01)
Otec Brown (TV seriál)
Dům Boží (S07E07)
Tantalova oběť (S07E06)
Ledová past (S07E05)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Konec předpovídaný (S01E03)
Otec Brown (TV seriál)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Zlo, které známe (S06E06)
Tvář nepřítele (S06E05)
další epizody (4)
2017 The Moorside (TV seriál)
Koruna (TV seriál)
Záhadný muž (S02E10)
Drahá Jacqueline (S02E08)
Matrimonium (S02E07)
další epizody (4)
Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Zelená Tanganika (S05E13)
další epizody (8)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletí deváté symfonie (S19E06)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Atentátníci (S01E09)
Scientia potentia est (S01E07)
další epizody (5)
Paranoid (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Pátý (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Otec Brown (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S04E08)
Nezvěstný (S04E07)
Autolykova dcera (S04E05)
další epizody (4)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Minervina sova (S03E15)
Zpovědní tajemství (S03E14)
Stroj času (S03E11)
další epizody (6)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Dcery jeruzalémské (S02E06)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Pekelný prach (S01E07)
Kladivo boží (S01E01)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky