foto

Françoise Brion

  • nar. 29.1.1938 (82 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 All About Yvonne
2005 Rekonstrukce
2003 Rozvod po francouzsku
2000 L'Amour prisonnier (TV film)
Toutes les femmes sont des déesses (TV film)
1999 Kill by Inches
Pusa
1998 Poslední z romantiček (TV film)
Week-end! (TV film)
1995 Nelly a pan Arnaud
1993 Gabriel (TV film)
1992 Vincennes Neuilly
1991 Isabelle Eberhardt
Rue du Bac
1988 Záhadná smrt Niny Chereauové (TV film)
1986 Suivez mon regard
1985 Rébus, Le (TV film)
Tentation d'Isabelle, La
1984 The Frog Prince
1982 Des yeux pour pleurer (TV film)
Théâtre pour demain: L'armoire (TV film)
1981 Brus, Les (TV film)
Randonnée, La (TV film)
1980 Tarendol (TV film)
1979 Paní Sourdisová (TV film)
1978 Pozor, děti se dívají
1977 C'est arrivé à Paris (TV film)
Esprit de suite (TV film)
Point de mire, Le
1976 Néa
1975 Jako štvaná zvěř
Les Bijoux de famille
Nelítostný souboj
Růžové poupě
Vanda Teres
1974 Caravan to Vaccares
1973 David, la nuit tombe (TV film)
Druhá strana zrcadla
Sourire vertical, Le
1972 Chambre rouge, La
Les soleils de l'Ile de Pâques
1971 Le traité du Rossignol
Un beau monstre
1969 Gommes, Les
1968 To Grab the Ring
1967 Alexandre le bienheureux
Blondýnka z Pekingu
De cuerpo presente
1966 Karty na stole
Un monde nouveau
1964 Château en Suede (TV film)
Elle est à tuer
Les murs (TV film)
Salario del crimen, El
1963 Dragées au poivre
L'Immortelle
Les vacances portugaises
1962 A satan byl pánem plesu
Codin
Dénonciation, La
Lemmy pour les dames
Pařížanky
1960 Comment qu'elle est!
Laskominy
Le Coeur battant
Saint mène la danse, Le
1959 Bel âge, Le
Káťa
Le Petit prof
Un témoin dans la ville
1958 Cette nuit-là
1957 Donnez-moi ma chance
Nathalie
Odpolední láska

TV seriály

2007 Nováčci (TV seriál)
Hôtels particuliers (S02E04)
2003 Nebezpečné známosti (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1976 Bonjour Paris (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

1999 Eddie Constantine: Cet homme est un sentimental... (TV film)

Host

TV pořady

1954 La joie de vivre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky