foto

Michael Feast

  • nar. 25.11.1946 (70 let)
    Brighton, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 A Fantastic Fear of Everything
2011 There Be Dragons
2007 Lekce umírání
Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
Slečna Marplová: Zkouška neviny (TV film)
2006 Penelope
2005 Panenská královna (TV film)
2003 Královna bojovnice
2002 Duch ohně
Fields of Gold (TV film)
2001 Odvážné kordy
2000 Don Quijote (TV film)
1999 Ospalá díra
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1998 Kmen
Sametová extáze
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)
1990 Fool, The
1989 Miss Marple: Caribbean Mystery, A (TV film)
Nightwatch, The (TV film)
1986 Šílená Amerika
1982 Umělcova smlouva
1980 McVicar
1979 Music Machine, The
1977 Hardcore
1974 Got It Made
Lady from the Sea, The (TV film)
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
1971 Private Road
1969 Počítám do jedenácti

TV seriály

2016 Rebellion (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
Domů (S06E02)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Reach for the Moon (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Canterbury Tales, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Get Well Soon (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 Clarissa (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)

Dokumentární

2015 Johanka z Arku: Boží bojovnice (TV film)
2007 Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)
1999 Withnail and Us (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1971 Private Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace