Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl i pár horších filmů, ale tento je taky strašný. Něco tak nudného a nezajímavého že jsem poslední půl hodinu přeskočil a podíval jsem se jen na konec jestli hlavní hrdinové přežijí.SPOILER: Bohužel ano, bohužel proto protože jsem se už pak jen modlil ať je příšeráci vykuchají definitivně a já mám od nich klid (což bych přál i celému tvůrčímu týmu).KONEC SPOILERU. Hercům, potažmo i scénáristovi, režisérovi a dalším bych dal lopaty do rukou a poslal je dělat něco smysluplnějšího. 1 hvězda za hezký holky a Příšero/duchy (Harry Potter). ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Tvory boli veľmi vydarené a desivé, jedno z najlepších, čo som mala možnosť za posledné roky vidieť. Nápad by aj fungoval, len so spracovaním boli menšie chybičky. Myšlienku, by ale bolo vhodné viac rozpracovať. Film dotiaľ fungoval, až kým neprezradili pointu, a tým pádom sa to nedotiahlo tam, kam by to mohlo ísť. Nie je to možno film, ktorý ostane v pamäti a ani film pre hororových fajnšmekrov, ale jedno pozretie nikomu neublíži. ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele

Nápad je excelentní: Sympatický Ian každý den prožije strašlivou smrt, aby se hned na to probudil v paralelním světě s novou totožností, kdy hrozná smrt jeho bývalého já byl jen snem. Béčkovost horrorových scén mi ani tak nevadila (teda až na tu řezavou mašinu nad jeho nemocničním lůžkem jako z filmu Hostel), ale pointa celého příběhu mi přišla jako nepovedená epizoda ze seriálu Charmed. A pracné počínání démonky Médey bylo značně kontraproduktivní. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl zmaten, o čem tento horror bude.. a když jsem to pochopil a začal se těšit, jaké scénaristické a příběhové zvraty mne čekají, a že jich film skýtá mnoho, tak najednou bylo finále.. Ian vyhrává a zase zvítězila láska nad démony.. resp. ještě lepší logický kotrmelec... démon se zamiloval a pak porazil ty ostatní zlé démony.. nezamilované. Docela slušné zklamání bohužel.. Mělo to švih, spád,.. prostředek filmu našláplej.. ale čekal jsem nějaký konec alá Constantine. Tam taky zvítězilo dobro nad zlem, ale celkový nádech filmu zůstal temný.. a tady super děsivé scény, super děsivé triky s temnými postavami démonů.. a ten konec.. :-( Skoro jsem si říkal, zda nekoukám na Spidermana ze záhrobí.. ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

I přes řadu negativních reakcí musím uznat, že šlo o zdařilou hororovou adaptaci Města andělů. Jen lásku tentokrát nezažívá anděl, ale démon. Démon, pro kterého, na rozdíl od jeho "kolegů", je drogou nikoli strach a bolest, ale láska a lidství. K této hororové romanci pak jaksi nejde mysteriózní nástřel Iana Stona jako člověka. To ale byl pravděpodobně úmysl tvůrců. Aby démon byl lidštější než lidé sami. A proto ho vyobrazili jako člověka s krizí identity. Vzhledem k omezenému rozpočtu se na trikové sekvence dá dívat bez pocitu odfláknuté počítačové grafiky a lá filmu Uweho Bolla. Mnoho jsem nečekal a dostalo se mi fantasy hororu, který překonává i mnohé hororové rádobypecky typu Nenávisti. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama