foto

Christopher Hargadon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 The War with Grandpa
2018 Anon
2016 Muž na pravém místě
2015 Brána temnoty
Forsaken
2013 Smyčka času (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
2009 Nora Roberts: Polární záře (TV film)
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
Victoria Day
2008 Děvče od sousedů (TV film)
Rocker
2007 Říše hraček
2006 Občan Duane
2005 O princezně na hrášku (TV film)
Ochránce
2004 Celesta ve městě (TV film)
Jeden den v New Yorku
2003 Eloise a Vánoce (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
2002 Lebky 2
Pakt (TV film)
2000 Vychovatelka (TV film)
1999 Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
1997 Lies He Told (TV film)
1995 Míra viny (TV film)

TV seriály

2018 The Umbrella Academy (TV seriál)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
další epizody (13)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Tome-wan (S02E12)
Ko No Mono (S02E11)
další epizody (13)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Rôti (S01E11)
další epizody (13)
Hemlock Grove (TV seriál)
Jellyfish in the Sky (S01E01)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (8)
Kingová (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (11)
2010 Happy Town (TV seriál)
I Came to Haplin for the Waters (E02)
In This Home on Ice (E01)
Nikita (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace