foto

Lucio Godoy

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Cuando dejes de quererme
Dávno poté
2017 La luz de Elna (TV film)
2016 Mi panadería en Brooklyn
Na konci tunelu
Pozdě na hněv
Smyčka
2015 La playa de los ahogados
2014 Pancho
2013 Crimen con vista al mar
Nečekaný život
2012 Konec
Todos tenemos un plan
2011 Blackthorn
Sněžné ticho
Čínský bufet
2010 Amador
Sin retorno
2009 Noční běžec
Oči války
Vztek
Zrozeny, aby trpěly
2008 Los años desnudos
Paisito
Roh hojnosti
Slepé slunečnice
2007 Agentky v nesnázích
Hotel Tívoli
Klub sebevrahů
Neviditelná žena
¿Quién Dice Que Es Fácil?
2006 Bouřlivý vítr
Frajer
Kouzelná moc víly
Moje první ghetto
2005 Aura
Hermanas
Heroin
Melissa P.
Nejdelší penalta na světě
2004 Cachorro
Nehýbej se
Principio de Arquímedes, El
2003 Tesařova tužka
2002 Carlos contra el mundo
Pondělky na slunci
Zloba
2001 Dobrotivé nebe
Intacto
Lugar donde estuvo el paraíso, El
2000 Carretera y manta
Las razones de mis amigos
1999 Ataque verbal
Manolito Gafotas
Marta y alrededores
1998 Moje první noc
1996 Pintadas

TV seriály

2019 Instinto (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Velvet Colección (TV seriál)
Felices fiestas (S02E10)
Una nueva realidad (S02E09)
Amistades peligrosas (S02E08)
další epizody (10)
2017 Velvet Colección (TV seriál)
El último adiós (S01E10)
París, je t'aime (S01E09)
Brigitte Bardot (S01E08)
další epizody (10)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (23)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Nic po nás nezbude (E08)
Generál (E07)
Manhattan (E06)
další epizody (8)
Grand Hotel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky