foto

Darrell Larson

  • nar. 13.12.1950 (67 let)
    Tracy, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 13
AWOL
2008 Rachel se vdává
Wreck, The
2007 Light and the Sufferer
2006 Off the Black
2005 Návrat
2004 Manchurianský kandidát
Messengers
1998 Druhá nebo první
Otrok
Pants on Fire
1996 Oko za oko
1995 Stuart Saves His Family
1994 Hazardní hráč (TV film)
1992 Hrdina proti své vůli
1990 Cena štěstí (TV film)
Muži při práci
1988 Perry Mason: Případ dámy v jezeře (TV film)
1987 Dead Aim
Milenka (TV film)
Murder Ordained (TV film)
Poslední nevinný (TV film)
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1985 Dvakrát za život
UFOria
1984 Mikova vražda
Zákon města
1983 Big Ball
Brainstorm
Good-bye Cruel World
1982 Android
Frances
Partneři
Šest týdnů
1980 Když se čas naplnil
1979 Čínský syndrom
1976 Futureworld
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
The Girls of Huntington House (TV film)
1972 All My Darling Daughters (TV film)
Jízda sedmi statečných
Outside In
1971 Congratulations, It's a Boy! (TV film)
Kotch
1970 The Student Nurses

TV seriály

2006 Usvědčeni (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace