Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Reese Holden dostala nabídku, o které se jí ani nezdálo, knižní vydavatel chce publikovat dopisy, které napsal její otec, samotářský spisovatel, své ženě až po její smrti. Když se však Reese vrátí do rodného Michiganu, zjistí, že se k jejímu otci nastěhovali nezaměstnaná studentka a rádoby hudebník… Otec se najednou stará více o své nové přátele než o své zdraví – najde k sobě otec s dcerou opět cestu zpátky…? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Jordan 

všechny recenze uživatele

rodinné drámy nie sú žánrom, ktorý dvakrát vyhľadávam, no nakoľko zbožňujem zooey a jeden zo základného castu tu je ferrell, ktorý tiež veľmi v podobných filmoch nehráva, zaujalo ma to a išiel som do toho. a nie že by som bol sklamaný, lebo očakávania som vlastne žiadne nemal, ale nič mi to nedalo. iba som spoznal ďalšiu pomerne peknú a milú tváričku - amelia warmer - ktorú som predtým nepoznal, no bohužiaľ mala v tomto filme, plnom naozaj podivných podivínov, veľmi nepríjemne napísanú a nesympatickú postavu. harris je sympaticky vyšinutý. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Poklidný komorní snímek, který nikam nespěchá a to je tuze dobře. Reese Holden dostává nabídku od vydavatelky 100 000 dolarů za publikování dopisů, které si mezi sebou psali její otec a zesnulá matka. A tak se Reese rozjíždí do svého rodného Michiganu, kde se setkává nejen se svým otcem (spisovatelem, momentálně přebývajícím v kůlně ), kterého vynikajícím způsobem ztvárnil Ed Harris, ale také s dvěma novými " nájemníky " . Shelly, nezaměstnanou bývalou studentkou jejího otce v podání lehce přehrávající Amelie Warner a hudebníka a skladatele křesťanského roku :o) ( skvělý Will Ferrell ). Co musím jednoznačně vyzdvihnout, to je ÚŽASNÝ herecký výkon Zooey Deschanel jako Reese Holden. Hodně milé překvapení! Postupem času se Reese opět sbližuje se svým otcem, ale hlavně se začíná vyrovnávat se svou minulostí. Kdyby si tvůrci poradili o něco lépe se závěrem, šel bych snad i na 5* , takto silné 4*! Podobný typ snímku: A love song for Bobby Long p.s. přestože snímek neřeší zrovna příjemné věci, mě nabyl hodně pozitivní energií.... ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Winter Passing není asi pro každého, nekoná se žádná velká akce, žádné srdcervoucí drama. Je to dojemný příběh o pár citlivých a zranitelných duších, kterých možná potkáváme v životě hodně, ale tady se chvíli zastavíme a jen tak zlehka se pohybujeme kolem nich a přemýšlíme s určitou dávkou sentimentu o složitostech života. Zajímavá a nenápadná prvotina Adama Rappa s bezvadným hereckým obsazením a moc hezkým soundtrackem. A nad závěrem to jedno oko klidně zamhouřím. 70% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tak teraz neviem čo si mám o tomto myslieť. Popis hovorí jasne "komédia". No nielenže som sa počas celého filmu nezasmial / pár úsmevných okamihov to má / ale to nebolo spôsobené ničím vtipným. Okrem toho je to dosť melancholické a depresívne no ale aj napriek tomu čo som povedal je to dobré. Najhoršie je mať v srdci bolesť, prázdno a nevedieť dať svoje city najavo ... a ďakujem Zooey Deschanel bez nej by som o tento film asi nezakopol ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

U nezávislých filmů s malým rozpočtem je důležitý silný scénář. A pokud scénář nefunguje, pak je to velký problém, který nevyřeší ani lákadlo v podobě atraktivního hereckého obsazení. Snímek doslova překypuje nestravitelnou melancholií, kterou umocňují povrchně napsané charaktery postav a bohužel ani režisér tady nehraje první ligu. 30% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Fotky s pózující Reesinou (Zooey Deschanel) matkou jsou ve skutečnosti fotkami matky Zooey, Mary Jo Deschanel. (D3VIL)
  • Anthony Rapp hrající Deana je bratr režiséra Adama Rappa. (D3VIL)
  • Píseň hranou na klavír, která zazní ke konci filmu, složila Zooey Deschanel a nese název "Bittersuite". (D3VIL)

Reklama

Reklama