foto

Terry Dresbach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2001 Jízda do pekel
Prozacový národ
2000 460 podezřelých
Nebezpečný kód
1999 Ženich na útěku
1998 Hráči
Palmetto
Šest pohřbů a jedna svatba
1997 Únos
1996 V labyrintu smrti
1995 Schůzka s cizincem
Soudcem z nouze
1994 Je bezva bejt čuně
Koupím matku. Zn.: Za babku
Ďábelská svůdkyně
1992 Fifty Fifty
Když skončí večírek
Little Sister
Red Rock West
1991 Mrtvé ticho (TV film)
Runestone
1989 Ministry of Vengeance
Sonny Boy
Zabij mě znovu
1988 Fialový návštěvník

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Nový svět (S03E13)
Otrokářka (S03E12)
Želví polévka (S03E11)
další epizody (6)
2016 Cizinka (TV seriál)
Vážka v Jantaru (S02E13)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Pilot (E01)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (12)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Adeptky (S07E12)
Představení začíná (S07E11)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Two Days of Blood (S01E12)
Carnivores (S01E11)
další epizody (11)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noc přichází (S07E10)
Nikdy mě neopouštěj (S07E09)
Někdo v pozadí (S07E08)
další epizody (10)
2000 Takový je život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky