foto

Philip Sterling

  • nar. 9.10.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.11.1998 (76 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Můj obr
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
Dlouhá cesta domů
Girl of the Limberlost, A (TV film)
1989 Noc mrtvých (TV film)
Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
1988 Fatal Judgement (TV film)
Nightingales (TV film)
Smrtící bumerang
1986 Vital Signs (TV film)
Věrný obraz ďábla (TV film)
Začarovaný kruh (TV film)
1985 Filmový sen
The Execution of Raymond Graham (TV film)
Tomboy
1984 Best Kept Secrets (TV film)
1983 Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Million Dollar Infield (TV film)
Zeď (TV film)
1981 Born to Be Sold (TV film)
Murder in Texas (TV film)
1980 Soutěž
This Year's Blonde (TV film)
1979 Meteor
Promises in the Dark
1978 A Question of Love (TV film)
Dr. Scorpion (TV film)
Dr. Strange (TV film)
Lazarus Syndrome, The (TV film)
Rainbow (TV film)
1977 Oživlá
1976 Listopadový plán (TV film)
Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
Victory at Entebbe (TV film)
1975 Hester Street
Murder on Flight 502 (TV film)
1974 Gambler
1973 Pueblo (TV film)
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
1969 Já, Natálie
1968 Detektiv
1961 Sin of Jesus, The

TV seriály

1995 Caroline in the City (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Zrození muže (S02E13)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Holiday in the Hills (S01E08)
Mexican Slayride (S01E01)
Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Předpovězená sága (S09E19)
1980 It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Doctors' Hospital (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Stage 13 (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace