foto

Luis Sequeira

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
2018 The Christmas Chronicles
2017 Tvář vody
2016 Special Correspondents
2013 Carrie
Mama
Rita (TV film)
2011 Věc: Počátek
2009 Back (TV film)
2008 Boj o patent
2007 Charlie Bartlett
Osudové selhání
2004 Smrt na dálnici
2003 Chasing Alice (TV film)
2000 Thomas and the Magic Railroad
1999 Skutečně vražda? (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Pohřbená tajemství (TV film)
1995 Android Affair, The (TV film)
Dostihy (TV film)
Nevinný syn (TV film)
Remember Me (TV film)
1994 Dvojitý cíl
Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)

TV seriály

2016 Agresivní virus (TV seriál)
Pád (S03E10)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
Bílé světlo (S03E08)
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (11)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace