foto

Luis Sequeira

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2021 Monster Problems
2020 Nightmare Alley
2019 To Kapitola 2
2018 Vánoční kronika
2017 Tvář vody
2016 Zvláštní korespondenti
2013 Carrie
Mama
Rita (TV film)
2011 Věc: Počátek
2009 Back (TV film)
2008 Boj o patent
2007 Charlie Bartlett
Osudové selhání
2004 Smrt na dálnici
2003 Chasing Alice (TV film)
2000 Thomas and the Magic Railroad
1999 Skutečně vražda? (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Pohřbená tajemství (TV film)
1995 Android Affair, The (TV film)
Dostihy (TV film)
Nevinný syn (TV film)
Remember Me (TV film)
1994 Dvojitý cíl
Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)

TV seriály

2016 Agresivní virus (TV seriál)
Pád (S03E10)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
Bílé světlo (S03E08)
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (11)
2011 Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Purim (S04E10)
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09)
další epizody (11)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Importance of Being Erica (S02E12)
What Goes Up Must Come Down (S02E11)
Papa Can You Hear Me? (S02E10)
další epizody (24)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky