foto

Danny Masterson

  • nar. 13.3.1976 (41 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Danny Masterson začal svoju kariéru ako štvorročný. Od tej doby sa stal jedným z popredných mladých talentov. Počas svojej kariéry rád hral náročné úlohy či už vo filme alebo televíznom seriále. Hoci začal svoju kariéru ako detský model, postupne sa presúval do reklamy. Vo svojich 16 rokoch vystupoval vo viac ako 100 reklamách.
Jeho prvá veľká filmová rola bola vo filme “Beethoven’s 2nd“. Potom sa objavil v komédii “Bye Bye, Love“ a v roku 1997 pracoval po boku Nicolasa Cagea a Johna Travoltu na filme “Face/Off“. Nie je nováčikom ani v televízii a vystupoval v seriáloch ako “Cybill“, “Roseanne“, “NYPD Blue“ a iných. No najväčší úspech a slávu zožal ako paranoidný chalan Hyde z kultového seriálu That 70s Show. V roku 2008 sa na filmovom plátne objavil po boku Jimma Carreyho vo filme “Yes Man“ a v tom nasledujúcom stihol tri kúsky “The Bridge to Nowhere“, “Made for Each Other“ a “Wake“.
Svoj čas trávi na striedačku medzi Los Angeles a New Yorkom.

Ivan "iwko" Rokošný

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killing Winston Jones
2016 Hot Bot
Urge
2012 Alter Egos
California Solo
2011 Chicago 8, The
2009 Bridge to Nowhere, The
Probuzení
Stvořeni pro sebe
2008 Loupež v Brooklynu
Yes Man
2007 Chechták
You Are Here
2006 Pokouřeníčko
2005 Pancho's Pizza
2002 Hip, Edgy, Sexy, Cool
Hold On
Velká kniha grázlů
2001 Alex in Wonder
Bizarní frekvence (TV film)
Stvoření monstra (TV film)
2000 Dracula 2000
1999 Dirt Merchant
1998 Fakulta
Too Pure
Wild Horses
1997 Hvězdné dítě
Trojská válka
Tváří v tvář
1996 Her Last Chance (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Sbohem, lásko
1993 Beethoven 2

TV seriály

2017 The Ranch (TV seriál)
Can't Be Really Gone (S02E10)
Last Dollar (Fly Away) (S02E09)
I Didn't Ask and She Didn't Say (S02E08)
další epizody (10)
2016 The Ranch (TV seriál)
Merry Christmas (Wherever You Are) (S01E20)
Leavin's Been Comin' (For a Long, Long Time) (S01E19)
The Cowboy Rides Away (S01E18)
další epizody (20)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Robot Chicken (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Extreme (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Joe's Life (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)

Dokumentární

2002 Driven (TV seriál)

TV pořady

2013 CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace