foto

Danny Masterson

  • nar. 13.3.1976 (44 let)
    Long Island, New York, USA

Biografie

Danny Masterson začal svoju kariéru ako štvorročný. Od tej doby sa stal jedným z popredných mladých talentov. Počas svojej kariéry rád hral náročné úlohy či už vo filme alebo televíznom seriále. Hoci začal svoju kariéru ako detský model, postupne sa presúval do reklamy. Vo svojich 16 rokoch vystupoval vo viac ako 100 reklamách.
Jeho prvá veľká filmová rola bola vo filme “Beethoven’s 2nd“. Potom sa objavil v komédii “Bye Bye, Love“ a v roku 1997 pracoval po boku Nicolasa Cagea a Johna Travoltu na filme “Face/Off“. Nie je nováčikom ani v televízii a vystupoval v seriáloch ako “Cybill“, “Roseanne“, “NYPD Blue“ a iných. No najväčší úspech a slávu zožal ako paranoidný chalan Hyde z kultového seriálu That 70s Show. V roku 2008 sa na filmovom plátne objavil po boku Jimma Carreyho vo filme “Yes Man“ a v tom nasledujúcom stihol tri kúsky “The Bridge to Nowhere“, “Made for Each Other“ a “Wake“.
Svoj čas trávi na striedačku medzi Los Angeles a New Yorkom.

Ivan "iwko" Rokošný

Herecká filmografie

Filmy

2020 Killing Winston Jones
2016 Hot Bot
Urge
2012 Alter Egos
California Solo
2011 The Chicago 8
2009 Probuzení
Stvořeni pro sebe
The Bridge to Nowhere
2008 Loupež v Brooklynu
Yes Man
2007 Chechták
You Are Here
2006 Pokouřeníčko
2005 Pancho's Pizza
2002 Hip, Edgy, Sexy, Cool
Hold On
Velká kniha grázlů
2001 Alex in Wonder
Bizarní frekvence (TV film)
Stvoření monstra (TV film)
2000 Dracula 2000
1999 Dirt Merchant
1998 Fakulta
Too Pure
Wild Horses
1997 Hvězdné dítě
Trojská válka
Tváří v tvář
1996 Her Last Chance (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Sbohem, lásko
1993 Beethoven 2

TV seriály

2018 Ranč (TV seriál)
Change (S03E10)
It Ain't Fair that It Ain't Right (S03E09)
Fresh Out of Forgiveness (S03E08)
další epizody (10)
2017 Easy (TV seriál)
Drobné krůčky (S02E08)
Ranč (TV seriál)
To prostě nejde (S02E10)
Last Dollar (Fly Away) (S02E09)
Já se neptám a sama nic neřekla (S02E08)
další epizody (10)
2016 Ranč (TV seriál)
Veselé Vánoce (Ať už jsi kdekoli) (S01E20)
Odchod je už nějakou chvíli na pořádku dne (S01E19)
Kovboj se vydává na cesty (S01E18)
další epizody (20)
2014 Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
Long Distance Tyler (S02E09)
The Gibbs-orcism (S02E08)
další epizody (10)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (10)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E22)
Ve službách FBI (TV seriál)
Šifrovaná závěť (S03E02)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Joint Point (S01E14)
Gold Dust Gasoline (S01E03)
Vincentův svět (TV seriál)
Vila (S02E03)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Megalo Dale (S07E10)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Spring Breaks: Part 2 (S02E22)
Spring Breaks: Part 1 (S02E21)
Altered States (S02E19)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Extreme (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Roseanne (TV seriál)
Punch and Jimmy (S07E08)
Follow the Son (S07E07)
1993 Joe's Life (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Když jsi odešel (S01E12)

Dokumentární

2002 Driven (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)