foto

Niko Nicotera

  • nar. Giessen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sun Dogs
2016 Let Me Make You a Martyr
2015 Tajemství jejich očí
2014 Očista: Anarchie
2013 Zachraňte Lincolna
2012 California Solo
2011 I Melt with You
Tajemný zabiják
2010 Mocná síla soucitu
2008 Agent Crush
2006 Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Černovous (TV film)
2005 Ikona (TV film)

TV seriály

2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Hell's Kitchen (S12E18)
2016 MacGyver (TV seriál)
Wrench (S01E06)
2015 Hráč (TV seriál)
Tell (E09)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
SETI (S02E01)
2014 Gotham (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
další epizody (13)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Na rozcestí (S05E24)
Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
další epizody (11)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
Crucifixed (S05E10)
další epizody (5)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Lady in the Lake (S09E06)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Hands (S04E10)
další epizody (9)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Bitva u Philippi (S02E06)
2004 La Femme Musketeer (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace