foto

Pavel Melounek

  • nar. 31.3.1957
    České Budějovice, Československo
  • zem. 1.9.2010 (53 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Experti
2002 Brak
2000 Začátek světa
1999 Kanárek
1998 Mrtvej brouk
1987 Dům pro dva
1984 Džusový román

Dokumentární

2006 Film o filmu: Experti (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Začátek světa

Režijní filmografie

Filmy

2000 Začátek světa

Host

TV pořady

2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace