foto

Jiří Blažek

  • nar. 16.12.1931
    Brno, Československo
  • zem. 22.8.2018 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Konec starých časů
1986 Lev s bílou hřívou
1984 Zaspala nevěsta (TV film)
1983 Samorost
1977 Nerovná láska (TV film)
1976 Hlavou proti zdi (TV film)
1975 Venušin koš (TV film)
1974 Dítě za 120.000 (TV film)
1972 Tím hůř, když padnou (TV film)
1971 Strýčkův sen (TV film)
1970 Římanka (TV film)
1969 Láska neláskavá
1966 Kočky neberem
1965 Perlový náhrdelník
1963 Tak blízko u nebe
1962 Chlapec a srna
Prázdniny s Minkou
1960 Komu patří pohár?

TV seriály

1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)
Safari za dedinou (E11)
Ping a Pong (E10)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (6)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1971 Bakaláři (TV seriál)
Legenda o živých mrtvých (TV seriál)

Dokumentární

1968 Za filmovým dobrodružstvím (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Celebrity s.r.o.
1963 Tak blízko u nebe
1961 OK 12 startuje
1947 Housle a sen
1944 Kouříme domovinu

TV seriály

1970 F. L. Věk (TV seriál)

Dokumentární

2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Mileny Vostřákové (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky