foto

Jiří Blažek

  • nar. 16.12.1931 (85 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Celebrity s.r.o.
1963 Tak blízko u nebe
1961 OK 12 startuje
1947 Housle a sen
1944 Kouříme domovinu

TV seriály

1970 F. L. Věk (TV seriál)

Dokumentární

2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2008 13. komnata Mileny Vostřákové (TV film)
2005 13. komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace