foto

Jannie Faurschou

  • nar. 10.6.1950 (69 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Udenfor
2016 Osudové léto v Dánsku (TV film)
2007 Tak trochu jiná love story
2002 Drobné nehody
1999 Ten jediný
1998 Albert
1995 Farligt venskab
1994 Snøvsen ta'r springet
1993 Roser og persille
1992 Det skaldede spøgelse
Snøvsen
1990 Springflod
1989 Tekno love
1984 Busters verden
1983 Kasimir og Karoline (TV film)
Otto er et næsehorn
1981 Har du set Alice?
Strømmens dag (TV film)
Ulvetid
1979 Johnny Larsen
1978 Vinterbørn
1977 Pas på ryggen, professor

TV seriály

2019 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (4)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Zasaď strom (S02E05)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Umění možného (S01E03)
další epizody (5)
2000 Hotellet (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Království (TV seriál)
Gargantua (S02E03)
1994 Tango for tre (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)
1985 Jane Horney (TV seriál)
1983 Rejseholdet (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky