foto

Ludmila Šafářová

  • nar. 23.9.1953 (64 let)
    Prostějov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lidice
2005 Žralok v hlavě
1998 Pasti, pasti, pastičky
1985 Kvílení vlkodlaků II
1982 Slečna se špatnou pověstí (TV film)
1980 Džungle před tabulí (TV film)
Poslední prázdniny (divadelní záznam)
Snídaně v pánském pyžamu (TV film)
Zlatý náhrdelník (TV film)
1979 Tvář za sklem
1978 Pustý dvor
1974 Královské řádění (TV film)
1973 Známost sestry Aleny

TV seriály

2009 První krok (TV seriál)
Dotáhneme to do konce (E05)
Začátky jsou tvrdé (E04)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Majlant (S03E01)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Silvestr (E08)
1975 My z konce světa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace