foto

Michaël Vander-Meiren

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
We Are Tourists
2015 Francouzská krev
Magic World
Ni le ciel ni la terre
2014 3 dny na zabití
Colt 45
Richelieu, la pourpre et le sang (TV film)
2013 Attila Marcel
2012 96 hodin: Odplata
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Mains armées
2011 Halal police d'État
2010 Bez soucitu
La marquise des ombres (TV film)
2009 Bambou
Le dernier vol
Obsession(s) (TV film)
2008 Krevní pouta
Ochrana státu
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Dva světy
2006 Tajemné dítě (TV film)

TV seriály

2017 French Touch (TV seriál)
2014 Origines (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part One (S02E11)
Profil zločinu (TV seriál)
Mezi dvěma (S05E08)
Matrjoška (S05E02)
2013 Backpackers (TV seriál)
Chérif (TV seriál)
Les Liens du sang (S01E01)
2012 Main Courante (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Marion Mazzano (TV seriál)
Virtuoses, Les (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Commissaire Magellan (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
L'autre rive (S01E04)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace