foto

Derek R. Hill

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
2016 Girl from Compton (TV film)
Sedm statečných
2015 Bojovník
Clevelandský únos (TV film)
2014 Salvation (TV film)
The Forger
2013 Pád Bílého domu
2011 Council of Dads, The (TV film)
2010 Těžká rozhodnutí
2008 W.
2007 Útěk do divočiny
2002 Těžký prachy
1997 Falešné svědectví
Secret, The (TV film)
1996 Slib daný Carolyn (TV film)
The People Next Door (TV film)

TV seriály

2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2007 Carpoolers (TV seriál)
2006 What About Brian (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
LAX (TV seriál)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace