foto

Derek R. Hill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
2016 Girl from Compton (TV film)
Sedm statečných
2015 Bojovník
Clevelandský únos (TV film)
2014 Loupež století
Salvation (TV film)
2013 Pád Bílého domu
2011 Council of Dads, The (TV film)
2010 Těžká rozhodnutí
2008 W.
2007 Útěk do divočiny
2002 Těžký prachy
1997 Chuť zabíjet (TV film)
Falešné svědectví
1996 Slib daný Carolyn (TV film)
The People Next Door (TV film)

TV seriály

2019 The Passage (TV seriál)
Pilot (E01)
Smilf (TV seriál)
Stop Making It Less Fun (S02E10)
Single Mom is Losing Faith (S02E09)
Sex Makes It Less Formal (S02E08)
další epizody (10)
2018 Ozark (TV seriál)
The Gold Coast (S02E10)
The Badger (S02E09)
The Big Sleep (S02E08)
další epizody (10)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
3 x X (S01E11)
2017 Ozark (TV seriál)
The Toll (S01E10)
Coffee, Black (S01E09)
Kaleidoscope (S01E08)
další epizody (8)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)
Extrémní moc (S01E09)
Riziko extinkce (S01E08)
další epizody (9)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Spooky Endings (S02E05)
Secrets and Limos (S02E04)
Yesandwitch (S02E03)
další epizody (18)
Zpátky do školy (TV seriál)
Ozdravná teorie chaosu (S03E04)
Srovnávací ekologie (S03E03)
Geografie globálního konfliktu (S03E02)
další epizody (16)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Diplom z mixologie (S02E10)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
Kooperativní kaligrafie (S02E08)
další epizody (23)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (11)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
Ošklivec (S04E07)
Do posledního dechu (S04E06)
další epizody (22)
2006 What About Brian (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Šťastné mini-vánoce (S03E10)
Hledá se Jidáš (S03E09)
Plácni krtka (S03E08)
další epizody (30)
2005 Dr. House (TV seriál)
Tuberák (S02E04)
Bumbrlíček (S02E03)
Neviditelný nádor (S02E02)
další epizody (4)
2004 LAX (TV seriál)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Stíny noci (S01E03)
Hranice (S01E02)
Loupež (S01E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace