Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack, Chavez a November sledují stopu v Chorvatsku, která vede k znepokojivé aféře. Chao se vydává na povinnou cestu do Ženevy, aby si promluvil se svým šéfem. Greer pracuje na propojení dvou fiktivních společností. (Prime Video)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nó, tak tohle byl extrémně suprový díl. Jak trochu politiky, aby nás znejistěli ohledně toho, jak to Elizabeth bude hrát. Trochu strachu o Greera. A hodně, strašně moc zajímavého z Chorvatska, kdy naši tři mušketýři jsou už čtyři. A že to bylo luxusní! A jo, tak trochu jsem si slintla při pohledu na tu výstavku zbraní s myšlenkou: jestli toho nevyužijou. Jako malej kluk! :D Mmch, už jsem zmínila, že je Peňa vskutku báječný mušketýr?  :) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v první a druhé sérii jsme se pohybovali na Blízkém východě (zejména Sýrie) a v Jižní Americe (zejména Venezuela), třetí nás vzala především do Evropy (Praha, Řím). Poslední řada má od každého trochu, ač asi nejvíc času trávíme v Barmě, Mexiku, Švýcarsku a tentokrát i Chorvatsku. Konečně přišla i nějaká ta akce, která zejména v prvních dvou sériích hrála důležitou roli, každopádně rádoby složitá spiknutí (rozuměj hlavně nepřehledná) stále hrají prim. Toho času jeden z nejrealističtějších seriálů… teď už ale prostě nevěřím. Postavám, situacím, zvratům. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama