foto

Trevor Waite

  • nar. 1943
    Fetcham, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Julius Caesar (TV film)
2010 Kid
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1983
2008 Einstein a Eddington (TV film)
Je tady někdo?
2007 And When Did You Last See Your Father?
2006 Girls Who Came to Stay, The (TV film)
Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)
Lekce řízení
2005 Bloodlines (TV film)
2004 Hawking (TV film)
Za mořem
2003 Oktanový kult
2002 D.I.Y. Hard
Nonstop párty
Tenkrát v Midlands
2000 Vykoupení
1999 Válečná zóna
V zemi divů
With or Without You
1998 Temná hra
1997 Vítejte v Sarajevu
1996 Jude
1995 Go Now
Polibek motýla
1994 Family (TV film)
1993 Question of Guilt, A (TV film)
1992 Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery (TV film)
1991 Gawain and the Green Knight (TV film)
1989 Somewhere to Run (TV film)
1982 It's Your Move (TV film)

TV seriály

2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Breathless (TV seriál)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Strach (TV seriál)
2010 Uprchlík (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
1989 Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)

Dokumentární

1983 Neznámý Chaplin (TV film)

TV pořady

1956 This Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace