foto

Tina Nigro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2007 M.O.N.Y. (TV film)
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Dokažte mi vinu
2005 N.Y.-70 (TV film)
2004 Osobní prohlídka (TV film)
2001 Rána do srdce (TV film)

TV seriály

2018 New Amsterdam (TV seriál)
Boundaries (E04)
Every Last Minute (E03)
Rituals (E02)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Great News (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Does a Puzzle! (S03E08)
Kimmy Learns About the Weather! (S03E07)
Kimmy Is a Feminist! (S03E06)
další epizody (8)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Kimmy Meets a Celebrity! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
další epizody (13)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Biking (E18)
Surprise (E16)
Sochi (E15)
další epizody (6)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Bed Bugs (E08)
Teammates (E06)
další epizody (7)
Us & Them (TV seriál)
2012 Next Caller (TV seriál)
2007 Traveler (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2000 Beat, The (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (8)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace