foto

Tina Nigro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
2007 M.O.N.Y. (TV film)
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Dokažte mi vinu
2005 N.Y.-70 (TV film)
2004 Osobní prohlídka (TV film)
2001 Rána do srdce (TV film)

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Good Soldiers (S02E07)
Replacement (S02E03)
The Big Picture (S02E02)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Fights a Fire Monster! (S04E07)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Boundaries (S01E04)
Every Last Minute (S01E03)
Rituals (S01E02)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Does a Puzzle! (S03E08)
Kimmy Learns About the Weather! (S03E07)
Kimmy Is a Feminist! (S03E06)
další epizody (8)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy nalézá svoji matku! (S02E13)
Kimmy sleduje západ slunce! (S02E12)
Kimmy potkává celebritu! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy dělá vafle! (S01E13)
Kimmy jde k soudu! (S01E12)
Kimmy jede na kole! (S01E11)
další epizody (13)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Biking (E18)
Surprise (E16)
Sochi (E15)
další epizody (6)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Bed Bugs (E08)
Teammates (E06)
další epizody (7)
Us & Them (TV seriál)
2012 Next Caller (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Reputation (S14E01)
Rhodium Nights (S13E23)
Strange Beauty (S13E22)
další epizody (14)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
Lost Traveler (S13E09)
Russian Brides (S13E07)
další epizody (21)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Gray (S12E09)
Penetration (S12E08)
další epizody (23)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
Perverted (S11E09)
Turmoil (S11E08)
další epizody (21)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
PTSD (S10E09)
Persona (S10E08)
další epizody (16)
2007 Traveler (TV seriál)
Pilot (E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Paternity (S09E09)
Blinded (S09E07)
další epizody (9)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2000 Beat, The (TV seriál)
1999 Zločin v ulicích (TV seriál)
Forgive Us Our Trespasses (S07E22)
The Why Chromosome (S07E21)
Lines of Fire (S07E20)
další epizody (13)
1998 Zločin v ulicích (TV seriál)
Kellerman, P.I.: Part 2 (S07E09)
Kellerman, P.I.: Part 1 (S07E08)
Wanted Dead or Alive: Part 2 (S07E07)
další epizody (24)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (8)
Zločin v ulicích (TV seriál)
All Is Bright (S06E08)
The Subway (S06E07)
Saigon Rose (S06E06)
další epizody (20)
1996 Zločin v ulicích (TV seriál)
Blood Wedding (S05E10)
Control (S05E09)
The True Test (S05E08)
další epizody (25)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
Heartbeat (S04E07)
A Doll's Eyes (S04E06)
Hate Crimes (S04E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky