foto

Dan Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Jedna za všechny
2013 Muhammad Ali: Největší souboj (TV film)
2012 40 (TV film)
Sázka na favorita
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
2009 Holka z města
2008 Chvilkové zatmění
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
2005 Zná ji jako svý boty
2003 Letuška 1. třídy
Láskou praštěná
Mužská záležitost
2001 Já a mé přízraky (TV film)
2000 Šťastná čísla
1999 Taková malá vražda (TV film)
Ztraceni v moři
1998 Láska přes internet
1997 Prokletá farma
1996 Eddie
Michael
Nádherný holky
1995 Výbušná lovestory
1994 Nezvaný host

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Upgrade (E14)
Cleared for Approach (E13)
Vanishing Point (E12)
2018 Manifest (TV seriál)
Dead Reckoning (E09)
Point of No Return (E08)
S.N.A.F.U. (E07)
další epizody (6)
2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Soviet Division (S05E13)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Dyatkovo (S05E11)
další epizody (13)
2016 Hráči (TV seriál)
Zápas (S02E10)
Milión dolarů v tašce (S02E09)
Vyčkávání (S02E08)
další epizody (10)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Downward Spiral (E07)
další epizody (8)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Naděje neumírá (S01E08)
Krůček od úspěchu (S01E07)
Tři sta triček (S01E06)
další epizody (7)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 The Return of Jezebel James (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace