Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl s cigaretou, plechovkou piva a solidně pučícím panděrem? Přesně tak - a navíc s křídly! Archanděl Michael se v podobě obtloustlého hromotluka s velice zemitými způsoby vydal na Zemi, aby tu pomohl dvěma skeptickým duším najít ztracenou cestu - k sobě, ke smíchu a především k lásce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná a nevýrazná komedie, kterou nedokáže do těch správných "nebeských" výšin povznést ani vykuřující Travolta a jeho křídla. A přitom by na to rozhodně měl. Jenže to by museli poctivěji zapracovat scénáristé. O půvabné potěšení se stará Andie MacDowell a na Travoltovy herecké kvality zdařile navazuje William Hurt. Film obsahuje pár hezkých, úsměvných momentů, ani to ho však nedokáže zachránit před pádem do žánrového zapomnění. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

John Travolta v najlepších rokoch. Som rád, že rola pripadla jemu. Ešte tu nebol tak vyžratý. Travolta je úžasný anjel. Grgá, má krídla, pije pivo a je na zožranie. Je to vtipné a neuráža, i keď je to trošíčku sentimentálne, dobrých koncov je vždy málo. Scénka so psom ma prvý krát veľmi dojala. Skvelý odpočinkový film, ktorý nie je tak úplne hlúpy, čo viac chcieť. Istého roku, asi v 1999 ho dávali v televízií na Silvestra a odvtedy je mojím pravidlom, že si ho vždy na konci roka zopakujem. ()

Reklama

plechulka 

všechny recenze uživatele

Jak velmi mi Travolta vadil v časech Horečky sobotní noci, tak jsem si oblíbila jeho postarší a tlustější image už v PULP FICTION - prostě mi připadá, že je ten chlápek nad věcí a dovede si ze sebe a ze svého dřívějšího já dělat šoufky (viz téměř v každém filmu taneční scény..... myslím, že být v tomhle filmu v daném baru, taky bych si "šoupla křápem" s Michaelem!) ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Nebýt Travolty, stála by celá tato histórie úplně za prdlačku, švagrová. Snad kdyby si Nora Ephron sehnala někoho, kdo dokáže napsat scénář (tedy doufám, že to nepsala sama), mohl být výsledek výsledkovatější. Tokhle šlo jen o lehký nadprůměr, který je dokonce i obtížné přiřadit nějakému žánru. Snad nejblíž je komedie, jen by podle mého měla být komedie směšná, a to ne mimoděk. Nebo romantické, ale to by chtělo nějakou romantiku, že? Drama? Ani omylem. Takže snad to fantasy. ()

MixlevPixle 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Travoltu! Je to špatný herec, nemá žádný výraz, respektive stále ten samý a filmy s ním obvykle rovnou přepínám/vypínám. Jediná výjimka je Michael. Krásný, odpočinkový film, který ukazuje, že i andělé mohou mít lidské slabosti (cukru není nikdy dost) . Mám pocit, že kdyby takhle andělé dopravdy vypadali, snad by nebe mohlo být o kousek snesitelnější, než jak se běžně prezentuje. A u scény s pejskem prostě nejde nebrečet! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama