foto

Leslie Schofield

  • nar. 12.12.1938 (81 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Moth (TV film)
1990 Noc lišky (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
Profesore, jdete pozdě!
1985 Lost in London (TV film)
1984 Exercise, The (TV film)
1980 Silver Dream Racer
1978 Divoké husy
Hvězdné války: Sváteční speciál (TV film) - a.z.
Oddíl 10 z Navarone
1977 Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
The Glitterball
1974 Steven (TV film)
1972 The Ruling Class
1971 Villain
1969 The Body Stealers

TV seriály

2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hon na lišku (S09E03)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1996 Tide of Life, The (TV seriál)
1994 Moving Story (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Jonny Briggs (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Ennal's Point (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Spoils of War (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál) - herec, a.z.
The Famous Five (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
The XYY Man (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
The Squirrels (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Milovníci ptactva (E06)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Not in Front of the Children (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Silver Sword, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky