foto

Josef Horák

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rašín (TV film)
2016 Islamofob
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)

TV seriály

2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Velké finále (S03E18)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
Probuzení (S01E01)
2015 Bezdružice (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2016 Druhý život Mistra Jana Husa: Jan Hus na přelomu tisíciletí
2015 Druhý život Mistra Jana Husa (TV seriál)
Vnímání Husa v cizině (E03)
2002 Mise X (TV seriál)

TV pořady

2014 Mezi půlky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace