foto

Pierre Franckh

  • nar. 1.5.1953 (64 let)
    Heilbronn, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Amen.
2001 Zwei Brüder - Abschied (TV film)
2000 ...und das ist erst der Anfang
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Rosenzweigs Freiheit
Věčná láska (TV film)
1995 Der Totmacher
Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1994 Ärzte: Nachtrunden (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
1993 Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
1989 Bodo
Geld macht nicht glücklich (TV film)
Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
1985 Tatort - Acht, neun, aus! (TV film)
1984 Tatort - Verdeckte Ermittlung (TV film)
1983 Tatort - Der Schläfer (TV film)
1982 Tatort - So ein Tag... (TV film)
Tatort - Tod auf dem Rastplatz (TV film)
1980 Sonntagskinder
1979 The Lady Vanishes
1977 Notwehr (TV film)
Tatort - Spätlese (TV film)
1975 Verbrechen nach Schulschluß
1972 Kabaret
1970 Frisch, fromm, fröhlich, frei
1969 Hurra, die Schule brennt!
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
1966 Spielplatz (TV film)
1964 Lausbubengeschichten
1963 Besuch am Nachmittag (TV film)
Das Haus in Montevideo
1962 Dicke Luft

TV seriály

2008 Merlin (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Immer wenn sie Krimis liest (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Die Krimistunde (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
Kontakt bitte... (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Zeit genug (TV seriál)
1981 Manni, der Libero (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace