foto

Pierre Franckh

  • nar. 1.5.1953 (67 let)
    Heilbronn, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Amen.
2000 ...und das ist erst der Anfang
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Rosenzweigs Freiheit
Věčná láska (TV film)
1995 Der Totmacher
Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
Ärzte: Nachtrunden (TV film)
1993 Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)
1989 Bodo
Geld macht nicht glücklich (TV film)
1980 Sonntagskinder
1979 The Lady Vanishes
Trennung - Die Geschichte der Anna Wildermuth (TV film)
1977 Notwehr (TV film)
1975 Verbrechen nach Schulschluß
1972 Kabaret
1970 Frisch, fromm, fröhlich, frei
1969 Hurra, die Schule brennt!
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
1966 Spielplatz (TV film)
1964 Lausbubengeschichten
1963 Besuch am Nachmittag (TV film)
Das Haus in Montevideo
1962 Dicke Luft

TV seriály

2008 Merlin (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Zwei Brüder (TV seriál)
Abschied (E17)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Eine mörderische Rolle (S01E303)
1994 Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Vražda na parkovišti (S01E289)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Keine Tricks, Herr Bülow (S01E219)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Gewalt im Spiel (S01E21)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Acht, neun, aus! (S01E166)
1984 Místo činu (TV seriál)
Verdeckte Ermittlung (S01E155)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Kontakt bitte... (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der Schläfer (S01E152)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Zeit genug (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tod auf dem Rastplatz (S01E135)
So ein Tag... (S01E133)
1981 Manni, der Libero (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Spätlese (S01E75)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Ein Blick genügt (E02)
Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky