foto

Nick Berry

  • nar. 16.4.1963 (56 let)
    Woodford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 The Mystery of Men (TV film)
1998 HeartBeat: Changing Places
1997 Black Velvet Band (TV film)
1995 Foťák
1989 Tank Malling

TV seriály

2001 In Deep (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Box of Delights, The (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2003 Life After the Square (TV film)
2002 10 Years of Heartbeat (TV film)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál) - a.z.
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace