foto

Craig R. Baxley

  • nar. 20.10.1949 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (4)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ruka mrtvého muže (TV film)
2005 Svět ve válce
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
2002 Sniper 2 (TV film)
Žár mládí (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Chameleon II (TV film)
Dotyk naděje (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
1997 Raven: Return of the Black Dragons (TV film)
Teror
1996 Program likvidace (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Tajní operátoři (TV film)
1994 Vesmírné tajemství
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Tiché hřmění (TV film)
1991 Studený jak kámen
1990 Temný anděl
1988 Action Jackson

TV seriály

2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Two-Horse Job (S01E03)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Key and the Clock (E01)
2005 E-Ring (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace