foto

Edna Doré

  • nar. 31.5.1921
    Bromley, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.4.2014 (92 let)
    Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Další rok
2009 Revanš
2007 Stuart: Život pozpátku (TV film)
2002 Všechno nebo nic
2001 Goodbye Charlie Bright
1999 Historky z metra (TV film)
1998 Bídníci
1997 Pouze vnitrožilně
The Canterville Ghost (TV film)
1996 Drzé holky (TV film)
1993 Thatcherworld (TV film)
1992 TV Hell (TV film)
1988 Velká očekávání
1961 Wind of Change, The
1959 More Deadly Than the Male

TV seriály

2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2009 Minder (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
Diamond Geezer (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
Shane (TV seriál)
2003 Eyes Down (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Stalkers (S03E03)
2002 Tlc (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 How to Be a Little Sod (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
Class Act (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Westbeach (TV seriál)
Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
Streets Apart (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 Lizzie's Pictures (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King of the Ghetto (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 Sherlock Holmes (TV seriál)
The Blue Carbuncle (S02E16)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 The Old Curiosity Shop (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Citadel, The (TV seriál)
1959 World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace