foto

Elaine Tan

  • nar. 28.6.1979 (40 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tully
2014 Beyond the Lights
Skrytá vada
2012 Departure Date
Jewtopia
Lost Angeles
2011 Sironia
2009 31 North 62 East
2006 Zahřívací kolo
2003 Zabiják
1988 Infantile Disorders (TV film)

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Good Hunting (S01E08)
2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Dommen (S02E05)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
Děda se závazky (TV seriál)
My Amal (E06)
Hand of God (TV seriál)
The Tie That Binds (S01E10)
A Flower that Bees Prefer (S01E09)
One Saved Message (S01E08)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
Už žádný spánek (S09E09)
2014 Hand of God (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Česká spojka (S03E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Požár v oblacích (S04E16)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojička (S13E06)
2011 Vincentův svět (TV seriál)
Domov, sladký domov (S08E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
73 vteřin (S12E01)
2009 V dobrém i zlém (TV seriál)
Bejvalka za dveřmi (S04E06)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Last Call (S05E13)
2004 Nighty Night (TV seriál)
2003 Trust (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
1992 Uncle Jack and the Dark Side of the Moon (TV seriál)
1988 Playbus (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky