foto

Lisa Palfrey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood
2014 Pride
2011 360
2004 Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
2003 Y Mabinogi
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
Outside the Rules (TV film)
2001 Mind Games
2000 Možná, miláčku
1999 Velký blázinec v malém hotelu
Zlomek sekundy (TV film)
1997 Deadness of Dad, The
Investigator, The (TV film)
Vysněná Amerika
1996 Filuta (TV film)
1995 Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
1993 Thicker Than Water (TV film)

TV seriály

2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Modla (E03)
2013 Family Tree (TV seriál)
Hinterland (TV seriál)
2012 Line of Duty (TV seriál)
2010 Pen Talar (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 District Nurse, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace