foto

Tom O'Rourke

  • nar. 28.3.1944
    New York, USA
  • zem. 13.9.2009 (65 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Proti proudu
Winter of Frozen Dreams
2007 Americký gangster
2006 Let číslo 93
2002 Krásná pokojská
1994 A Friend to Die For (TV film)
1988 A Father's Homecoming (TV film)
Patty Hearstová
1986 Ostrov orlů

TV seriály

2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S07E22)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Design (S07E02)
Hra (S06E14)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pouto (S05E23)
Nenávist (S05E13)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinný hotel (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Volba (S05E07)
Fallacy (S04E21)
Privilege (S04E17)
další epizody (4)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
Ticho (S03E23)
Zapírání (S03E21)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Střecha (S03E04)
Útisk (S03E01)
Scourge (S02E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Who Let the Dogs Out? (S12E01)
Swept Away - A Very Special Episode (S11E15)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
Closure, Part 2 (S02E03)
Honor (S02E02)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sophomore Jinx (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Merger (S10E04)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Divorce (S08E16)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
Deceit (S06E17)
1994 Akta X (TV seriál)
Padá soumrak (S01E20)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Pozvání do klubu (S01E19)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Working Girl (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Blindsided (S01E08)
1986 Gung Ho (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace