foto

Adéla Špaljová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D
2002 Mechanika (studentský film)
2000 F (studentský film)
Světlo (studentský film)
1999 Kino (studentský film)
1998 Pokoj 312 (studentský film)
To je Balkán (studentský film)

TV seriály

2017 Taxikář (TV seriál)
Utrpení herce Mikluše (E08)
Revival pitomců (E07)
Férová rajda (E06)
další epizody (8)
2011 Králík Fiala (TV seriál)

Dokumentární

2018 České komorní zlato (TV seriál)
Belfiato (E03)
2017 Nerodič
Rozárka a kuchařky bez domova (TV film)
2016 Miluj mě, jestli to dokážeš
Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
O pár koleček víc (E01)
2014 Trabantem Jižní Amerikou (TV seriál)
Až na konec světa (E12)
Devátá vlna (E11)
Přes hranice (E10)
další epizody (4)
2010 Zachraňte Edwardse
2009 České milování (TV seriál)
2006 13. komnata (TV seriál)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Titova cesta (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2016 Dokolakolem (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Kino (studentský film)

Dokumentární

2015 Queer: Shibari Kinbaku (TV film)
2007 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Šumavě (S03E06)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace