foto

Ivo Špalj

  • nar. 19.2.1940 (77 let)
    Strakonice, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2010 Přežít svůj život
2009 Holka Ferrari Dino
2005 Copak není moucha mojí sestrou?
Šílení
Toyen
2004 Krajina mého srdce
2003 Kameňák
2002 Fimfárum Jana Wericha
2001 Královský slib
2000 Otesánek
1999 Z pekla štěstí
1998 Císař a tambor
Co chytneš v žitě
Je třeba zabít Sekala
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1996 Lotrando a Zubejda
Spiklenci slasti
1994 Učitel tance
1993 Krvavý román
Lekce Faust
Záhada hlavolamu
1990 Haló, Alberte
Mrtvý les a jiný bulšit
Stopařky neberu!
1989 Tma/Světlo/Tma
1988 Dýmka míru
O Malence
Sestřeničky
Shakespeare 2000
1987 Barevnost
Bezelstné hry
1986 Lakomá Barka
Pohádková planeta
Restaurant
1985 Aprílová romance
Čardášová Julie
Peripetie zpěvu
1984 Katastrofy
Paní Bída
Příběh o statečném Vladislavovi a věrné Elišce
1983 Do pivnice
Jára Cimrman ležící, spící
Nocturno
Propast (TV film)
Sestřičky
1982 Ex libris
Hráči
Jak svět přichází o básníky
Neúplné zatmění
Páv není jediný
Tma
Zaniklý svět rukavic
1981 Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
Holoubek
Královna Koloběžka první
Monstrum z galaxie Arkana
Nečekané dědictví
O bílé princezně
Opera ve vinici
Otvírání studánek (TV film)
Počítání oveček (TV film)
Povídka malostranská (TV film)
Pozor, vizita!
Řetěz
Skleněný dům
1980 Blues pro EFB
Bruncvík a lev
Cukrová bouda
Krakonoš a strašidlo
Král a skřítek
Nevěsta k zulíbání
Útěky domů
Zánik domu Usherů
1979 Causa Králík
Housata
Julek
Kam nikdo nesmí
Lásky mezi kapkami deště
Modrá planeta
O Maryšce a vlčím hrádku
Zlatí úhoři (TV film)
1978 Čekání na déšť
Daliborka
Fantazie pro všední den
Jeruzalémská ulice
Kočičí princ
Mladý muž a bílá velryba
Nechci nic slyšet
Setkání v červenci
Svatební košile
Tajemství Ocelového města
Vražedné pochybnosti
Všehochlup
1977 Akorát
Faustův dům
Kačička Modropierko (TV film)
Laterna Magika: Kouzelný cirkus (divadelní záznam)
Oddechový čas
Osada Havranů
Ostrov pro 6 000 budíků
Otrantský zámek
Romance Helgolandská
Řezbář, krejčí a muzikant
Talíře nad Velkým Malíkovem
Tylínek
Volání rodu
1976 Dům Na poříčí
Malá mořská víla
O Mistru Hanušovi
Ostrov stříbrných volavek
Paleta lásky
Parta hic
Smrt mouchy
Straka zlodějka
Traja chrobáci (TV film)
U hrnčíře
1975 Akce v Istanbulu
Hudba kolonád
Kouzelný dědeček
O neposedném knoflíčku
Prodaná nevěsta
Velbloudí nápady
Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Hvězda padá vzhůru
Královské usínání (TV film)
Sedmého dne večer
1973 Dvojník (studentský film)
Vysoká modrá zeď
1972 Akce Bororo
Morgiana
1970 Lišáci, Myšáci a Šibeničák
Svatby pana Voka
1969 Masožravá Julie
Nezvaný host (studentský film)
Slasti Otce vlasti
1968 Akcelerace
1967 Kinoautomat: Člověk a jeho dům
Princezna Pampeliška (TV film)

TV seriály

2013 To si piš, je to myš! (TV seriál)
2006 Hajadla (TV seriál)
1984 Jarníčky (TV seriál)
Kluci a hvězda (TV seriál)
1982 Petřík a Lucinka v zemi pampelišek (TV seriál)
Zázraky bez čarování (TV seriál)
1981 Pět draků vodáků (TV seriál)
Pohádky z lipových špalíčků (TV seriál)
Stratená melódia (TV seriál)
1980 Flok a Flíček (TV seriál)
1979 Hrkálka a Korálka (TV seriál)
Oranžová schránka (TV seriál)
Zázračné paličky (TV seriál)
1978 Dobrodružství Péti Světošlápka (TV seriál)
Putování skřítka Hajáska (TV seriál)
1977 Pražská domovní znamení (TV seriál)
1976 Kominárik a kocúrik (TV seriál)
Pat a Mat (TV seriál)
Príbehy figliara Kacabajku (TV seriál)
1975 Příběhy z manéže (TV seriál)
1974 Dobrodružstvá kapitána Kuka (TV seriál)
1973 Míša Kulička (TV seriál)
1969 O klukovi z plakátu (TV seriál)
1967 Soudničky (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dlouhý srpen Jiřího Krejčíka (TV film)
1978 Cesty k pramenům
1973 Potomci a předkové: Vzplanutí ohně
Slunce
1972 Cena vítězství
1971 Černobílé kontrapunkty

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace