foto

Jamie Demetriou

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
2018 Game Over, Man!
2017 Paddington 2
2016 The Darkest Universe
2015 Bill
Mr Bean: Funeral

TV seriály

2020 Nebe s.r.o. (TV seriál)
Moving Out, Part 2 (S02E10)
Moving Out, Part 1 (S02E09)
Day in Court (S02E07)
další epizody (7)
2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
The Winner Takes It All (E04)
We Broke (E03)
2018 Sally4Ever (TV seriál)
Stath Lets Flats (TV seriál)
2017 Pls like (TV seriál)
Quacks (TV seriál)
The Madmans Trial (E03)
Stath (TV seriál)
2016 Borderline (TV seriál)
Love, Nina (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Našrot (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Potvora (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
Rovers (TV seriál)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Year Friends (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
Isabel (S02E05)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Hoff the Record (TV seriál)
SunTrap (TV seriál)
Together (TV seriál)
Tripped (TV seriál)
2014 Lovesick (TV seriál)
Bethany (S01E05)
Siblings (TV seriál)
Uncle (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
Mr Morris Returns (S03E03)
Rev. (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2013 Anna & Katy (TV seriál)
The Mimic (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Midnight Beast, The (TV seriál)
Toast of London (TV seriál)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Stath Lets Flats (TV seriál)
2017 Stath (TV seriál)
2016 Year Friends (TV seriál)
2013 Anna & Katy (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Cardinal Burns (TV seriál)
Midnight Beast, The (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Year Friends (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky