foto

Brett Gelman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chuck Hank and the San Diego Twins
Lemon
2016 Flock of Dudes
Joshy
2015 Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family
The Night Is Young
2014 Kdo si vezme Barryho?
2013 Awful Nice
jOBS
2011 Zahulíme, uvidíme 3
30 minut nebo méně
2010 Benga v záloze
2009 May the Best Man Win
2008 Stick It in Detroit
2007 Špioni a biják
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Making History (TV seriál)
The Shot Heard Round the World (E02)
Pilot (E01)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Fleabag (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
High Maintenance (TV seriál)
Love (TV seriál)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Man Seeking Woman (TV seriál)
Stain (S01E07)
Správná dvojka (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Person to Person (S07E14)
2014 Clarence (TV seriál)
Married (TV seriál)
Táta Jack (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
2013 Drunk History (TV seriál)
Ghost Ghirls (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Mr. Pickles (TV seriál)
We Are Men (TV seriál)
2012 Go On (TV seriál)
Joudové (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Eagleheart (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Human Giant (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Dokumentární

2017 DRIB
2015 The New Yorker Presents (TV seriál)

TV pořady

2015 The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Lemon
2015 Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family

TV seriály

2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)

TV pořady

2012 Eric Andre Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace