foto

Philip Leonard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
1997 Teror
1996 Program likvidace (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Chůva
1994 Color of Evening, The
1992 Tiché hřmění (TV film)
1991 Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
1990 Temný anděl
1974 Dirty Mary a Crazy Larry

TV seriály

2016 Containment (TV seriál)
2013 Ravenswood (TV seriál)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
SEALd Fate (S02E08)
další epizody (10)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Konec zabíjení (S04E22)
další epizody (8)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
další epizody (21)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (17)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
další epizody (13)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace