foto

Bruno W. Pantel

  • nar. 17.3.1921
    Berlín, Německá říše
  • zem. 30.11.1995 (74 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Růže pro Afriku (TV film)
1991 Stein und Bein (TV film)
1985 Macho Man
1983 Lucie, postrach ulice
1982 Christian und Christiane (TV film)
Drei gegen Hollywood
Dva nosáči a rádio
1980 Knobbes Knoten (TV film)
Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Brut des Bösen, Die
Lucky Star
1978 Tatort - Der Mann auf dem Hochsitz (TV film)
1977 Chinesische Wunder, Das
Štěstí nepadá z nebe
1976 Das Brot des Bäckers
Elixiere des Teufels, Die
1975 Das verrückteste Auto der Welt
Depressionen (TV film)
Erdbeben in Chili (TV film)
1974 Drei Männer im Schnee
1973 Ein Käfer auf Extratour
1969 40 Punkte oder mehr... - Betriebsfest mit Hindernissen (TV film)
Before Winter Comes
Die Tauben (TV film)
Ehepaar sucht gleichgesinntes
Most u Remagenu
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
1967 Hadí jáma a kyvadlo
Mönch mit der Peitsche, Der
Orgel und Rakete (TV film)
Předsvatební cesta
1966 Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
Liselotte von der Pfalz
1965 Freispruch für Old Shatterhand (TV film)
1964 Blaue vom Himmel, Das
Freddy a zpěv prérie
Zimmer 13
1963 Chansons mit Geschichte (TV film)
Der Henker von London
Die Safeknacker-Suite (TV film)
Kennwort Chrysantheme (TV film)
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film)
Sherlock Holmes a náhrdelník smrti
So toll wie anno dazumal
Vogelhändler, Der
Útěk z Východního Berlína
1961 Diesmal muß es Kaviar sein
Immer Ärger mit dem Bett
Lebensborn
1960 Der letzte Fussgänger
Die 1000 Augen des Dr. Mabuse
Freddy und die Melodie der Nacht
Liebling der Götter
Scheidungsgrund: Liebe
Wir Kellerkinder
1959 Abschied von den Wolken
Am Tag, als der Regen kam
Du bist wunderbar
Freddy, die Gitarre und das Meer
Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
Melodie und Rhythmus
Menschen im Hotel
Peter Voss, der Held des Tages
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Auferstehung
Münchhausen in Afrika
1957 Banktresor 713
Europas neue Musikparade 1958
Schräge Otto, Der
Tante Wanda aus Uganda
1956 Das Bad auf der Tenne
Die Christel von der Post
Donkosakenlied, Das
Musikparade
Studentin Helene Willfüer
1955 Banditen der Autobahn
Liebe, Tanz und 1000 Schlager
Premiere im Metropol (TV film)
1954 Daniel ist mein Feind (TV film)
Mädchen mit dem Brokatmantel (TV film)
Zwischenfall im Roxy (TV film)
1953 Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt
1952 Mikosch rückt ein

TV seriály

1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
Sauerkraut (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Trennungen (S02E17)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Silas (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
Jauche und Levkojen (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Eurogang (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)
1961 Macky Pancake (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Erkennen Sie die Melodie? (TV pořad)
Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
1964 Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace