foto

Michael Sheard

  • nar. 18.6.1938
    Aberdeen, Grampian, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 31.8.2005 (67 let)
    Newport, Isle of Wight, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Order of the Sith: Downfall
Shadows in the Woods
2001 Jiný život
1989 Doombeach
Indiana Jones a Poslední křížová výprava
1987 Mirch Masala
Murder Rap
1985 Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1983 Captain's Doll, The (TV film)
Cesta do Číny
1981 Bunker, The (TV film)
Dobyvatelé ztracené archy
Zelený led
1980 Cesta vlakem (TV film)
Hra s diamanty
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
1979 Na západní frontě klid (TV film)
Útěk do Atén
1978 Bídníci (TV film)
Nepřítel lidu
Oddíl 10 z Navarone
1977 Gentleman samotář (TV film)
1976 Dancing Years, The (TV film)
Erotic Inferno
1975 Útočiště
1973 England Made Me
Holiday on the Buses
Si può essere più bastardi dell'ispettore Cliff?
1972 Darwin Adventure, The
To Encourage the Others (TV film)
Zběsilost
1971 Universal Soldier
1970 Zlom

TV seriály

1994 Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1992 Haló, haló! (TV seriál)
Dynamit pro Hitlera (S08E03)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Happy Families (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Maggie (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
Square Mile of Murder (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Famous Five, The (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Když se ochladí (S01E09)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
Romance (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Dragon's Domain (S01E08)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Někdo prostě chodil po mém hrobě (E25)
1969 Doctors, The (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Look and Read (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Ways with Words (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
2005 Drama Connections (TV seriál)
2003 Osirian Gothic

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace