foto

Ronald Lacey

  • nar. 28.9.1935
    Harrow, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.5.1991 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Angely smerti
1992 Landslide
1990 Tváří v tvář (TV film)
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Valmont
1988 Dawn of an Evil Millennium
Jailbird Rock
Manifesto
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)
1986 Banditi nebe
Bláznivá mise 4
Into the Darkness
Lone Runner
1985 Dobrodružný výlet Orient-Expresem (TV film)
Maso a krev
Rudá Sonja
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
Po maturitě
1983 Invitation to the Wedding
Pes baskervillský (TV film)
Plášť do deště
Rothko Conspiracy, The (TV film)
Sahara
Žlutovous
1982 Ohnivá liška
P.O.S.H (TV film)
Tangiers
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Tiny Revolutions (TV film)
1980 Nižinský
1979 Svítání Zuluů
1977 Charleston
1976 Fešáci
Next Victim, The (TV film)
Story to Frighten the Children, A (TV film)
1975 Old Curiosity Shop, The
1973 Adventures of Don Quixote, The (TV film)
Sir Gawain a Zelený rytíř
The Final Programme
1972 Disciple of Death
1971 Crucible of Terror
Say Hello to Yesterday
1970 Take a Girl Like You
Vessel of Wrath, The (TV film)
1969 It Wasn't Me (TV film)
Target Generation (TV film)
1968 Game, Set and Match (TV film)
Mille miglia (TV film)
Otley
1967 Boa Constrictor (TV film)
Burning Bush, The (TV film)
Bílý autobus
Firebrand (TV film)
Jak jsem vyhrál válku
Ples upírů
1966 Who's a Good Boy Then? (TV film)
1965 Day Out for Lucy, A (TV film)
Nutter, The (TV film)
1964 Of Human Bondage
1963 Doktor v nesnázích
1962 Boys, The

TV seriály

1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1986 Černá zmije (TV seriál)
Peníze (S02E04)
1981 Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
1979 Tropic (TV seriál)
1978 Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1976 Our Mutual Friend (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Porridge (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Můj zesnulý přítel a společník (E01)
These Men Are Dangerous (TV seriál)
1967 Great Expectations (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Indiana Jones: Making the Trilogy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace